Close

KONTAKT mig i dag for uforpligtende samtale med henblik på om dette er noget for dig.

cropped-profilbillede2.jpg

Om mig


Private klienter

Med udganggspunkt i den enkelte klient, tilbyder jeg behandling indenfor blandt andet: sorg, krise, smerte, angst, depression, spiseforstyrrelser samt parterapi. 

Jeg arbejder med mange forskellige tilgange, blandt andet : Mindfulness Baseret Kognitiv Terapi, Acceptement and Commitment Terapi, Loving Kindness Terapi, Kognitiv terapi, Psykodynamisk Terapi og Eksistentiel terapi.

Professionelle klienter

Jeg laver skræddersyede kurser til private og offentlige virksomheder indenfor blandt andet kommunikation, konfliktnedtrapning, stressreduktion og kognitive tilgange til pædagogisk behandling.

Desuden superviserer jeg ledelse og personale, og jeg støtter op om ledelse i forandringsprocesser

Værdier

Det er vigtigt for mig, at du oplever tryghed og fortrolighed med mig som psykolog. Det terapeutiske rum skal være det sted, hvor du kan tale om det, der fylder sindet, og hvor du kan lære dine tanker, følelser, kropsfornemmelser og handlinger at kende, således at du opnår selvforståelse af, medfølelse med og accept af disse.

Interesseområder

Mindfulness og meditation i form af åndedrætsøvelser, kropsscanning og øvelser i nærvær har min særlige interesse, da jeg har god erfaring med, at netop denne tilgang er særligt effektiv.

Erfaringer

Primært  arbejder jeg med unge og voksne, men i mit tidligere professionelle liv har jeg over 20 års erfaring med at arbejde med børn og og unge mennesker blandt andet som lærer i folkeskolens forskellige afsnit, samt som støttekontaktperson for unge i alderen 10-23 år.

Privat

Bor jeg syd for Hillerød i en lille landsby med min mand og vores fire børn i alderen 3 til 13 år.

Jeg har tavshedspligt og er omfattet af De etiske principper for nordiske psykologer.

dansk psykologi forening logo

Kontakt mig i dag


ikon-pin
Lokation

Frederiksgade 2A, 2., 3400 Hillerød

ikon-telefon
Telefon
ikon-email
Email